Laden Evenementen

Rockronde 2023

Twee jaar later dan bedoeld, komt de Rockronde van Stichting Hart voor Live Muziek nu echt terug! Zoals destijds al aangekondigd: allereerst in afgeslankte vorm. Op 4 maart treden onder het dak van Groene Engel vijf bands op. Vanaf 19.00 uur kun je gratis in het Cultuurlokaal terecht en voor 10 euro kan je ook in de zaal als vanouds van het lokale rock-product genieten! Met Mick Stender, The Dutch Horsemen, Lukazz, Ignition en Sticky Ricky & De Plekband.

Koop hier je tickets!

Mick Stender

Deze 24-jarige singer-songwriter is een ambitieuze muzikant die zijn eigen songs schrijft in de stijl Americana, Rock ’n Roll. Hij is geïnspireerd door muzikanten als Elvis Presley, Johnny Cash en Danny Vera. Op 28 mei kwam zijn debuut EP Let’s Rock ’n Roll Again uit. Met deze EP werd Mick genomineerd voor de Jacques de Leeuw prijs en viel hij op bij Giel Beelen, waardoor Mick te gast mocht zijn bij NPO RADIO 2.

Lukazz

De enige echte rockcoverband komt uit het Limburgse Weert en heet Lukazz! De band is het best te omschrijven in twee woorden: passie en energie! De band speelt een te gekke mix van (hard)rock en pop, met hier en daar een uitstapje naar de alternatieve kant. Kings of Leon, Foo Fighters, Pearl Jam, Volbeat en Nickelback zijn klinkende namen die een prominente plaats innemen op de setlist.

Ignition

Elke Rockabillyliefhebber uit Oss en wijde omgeving kent deze band. Gilbert op contrabas en Bjorn op gitaar, dat is al sinds jaar en dag een bekende combinatie op het podium bij Ignition. Daarnaast hebben ze nog twee toppers. Peter drumt en zangeres Marga is hun nieuwe aanwinst!

Sticky Ricky en de Plekband

Deze naam heeft wel wat uitleg nodig..
Rick, Roy, Johan en Freek spelen al jarenlang in verschillende bands uit omgeving Oss.
Ook zijn ze trouwe bezoekers van de Zwarte Cross en daar liggen dan ook de roots voor Sticky Ricky en de Plekband.
Op de camping van de cross maken ze elk jaar muziek met iedereen die mee wil doen, het is al een echte traditie ondertussen.
Maar de middelen zijn wat beperkt daar in de wei, dus word alles aan elkaar getaped met plekband. Zelfs de stokken van onze drummer moeten met plekband aan zijn handen getaped worden. En aangezien de zanger Rick heet, was Sticky Ricky en de Plekband snel geboren.

Deel dit op je socials!

Titel

Ga naar de bovenkant